Начало > За нас

Dengfeng ООД е частна фирма създадена през 2009 г., специализирана в проектирането и производството на широка гама от аварийно осветление преобразуване комплекти, включително цялостна разнообразие от LED комплекти и устройства.

Компанията се концентрира върху насърчаването на своите продукти чрез OEM клиенти и когато се изисква осигурява труд и материали за извършване на работи за модифициране, гарантирайки че преобразуване комплекти са включени правилно в съответствие с подходящите европейски, Австралия, Америка и британски стандарти.

Ние наемат над 100 местни персонал и се гордеем с нашето ниво на задоволство на отличен доставка. Повечето от нашите продукти се изпращат на следващия ден доставка основа, обикновено всяка поръчка, получена преди обяд ще бъдат изпратени за доставка на следващия ден, време определени допълнителни разходи.

Dengfengand #39; s опитни сервизни инженери осигуряват квалифицирана, технически и #39; за siteand #39; услугата. Модули, произведени и/или батарея вързоп доставени са напълно гарантирани.

Като се премества в нашата поръчка 3300 квадратни метра фабрика днес, нашите клиенти са сега могат да се възползват от увеличения капацитет и ефективност класика от тази инвестиция.