Начало > Знания > Съдържание

Пожар аварийно осветление окабеляване

Jul 28, 2015

Аварийното осветление трябва да бъде инсталиран платна, ключове не е зададен в средата. Двупроводни и три телени тип аварийни осветителни тела могат да бъдат обединени в специален захранване. Специфична мощност настройки комбиниран ехо на съответната противопожарна кодове. Въртене на аварийно захранване, отделени от лампата, електрическата връзка трябва да се използва топлоустойчиви кабели, за да отговарят на изискванията за пожарна безопасност.

Двупроводна система

Най-често използваният метод е специална спешна осветление метод, прилаган обикновено не правят осветление използване или 24-часов непрекъснат осветление (LED лампи принадлежат към тази категория маркер), след спиране на тока, аварийни светлини запали автоматично.


Три тел система

Връзка метод за аварийни светлини, често се използва от закона, състоянието на аварийните осветители могат да бъдат купол отваряне/затваряне контрол, независимо от когато захранването е в състоянието на аварийни светлини да светне спешни веднага. K е купол ключа.


Въпроси, които се нуждаят внимание

1, връзката функции, за да разбере, така, че да не сляпо линия, има няма подходяща роля;

2 част от осветлението и аварийно осветление, както обикновено, трети линия контролируеми метод трябва да се използва.

3, за обществени сгради, ако не е FCC, всички части на аварийно осветление лампи могат да бъдат пуснати за употреба на място контрол switch (единичен фар, единично устройство за управление или повече светлина контрол) или трета линия метод на централизиран контрол в полето разпределение.

4, проект на борба с огъня центъра за отговаря, когато пожар настъпили, FCC към отворен Огън и аварийно осветление изисквания за противопожарна.