Начало > Знания > Съдържание

Четири фактори, които определят качествени LED парково осветление

Jul 28, 2015

Водоустойчивост:

Открит светлини черупки под външната температура и налягане се променя често, променящите се температури, прах, мръсотия и влага значително влияе външно осветление жилища, чрез печата в жилищния интериор влияят на работата на продукта.

Ако заварките от производството до крайния монтаж строго да контролира ключ, хидроизолации процес възли, дори в лицето на сложни условия на околната среда няма да бъде водоустойчива поради отказ на лампата.


Охлаждаща производителност:

LED на PN кръстопътя температура и разсейване на топлината в черупката осветление е особено важно в практически приложения. PN кръстопътя температура и тяло температура разлики, по-голяма, а след това по-голяма термична устойчивост, светлина енергия се преобразува в топлинна енергия консумира заедно с LED светлина недостатъчност може да са много сериозни.

На предпоставка за водене на разходите ниски и пасивно охлаждане Използвайте висока температура, провеждане на среда, от нови устройства/светлини цялата структура, намаляване на термично съпротивление, Долна PN кръстопътя температура, PN кръстовището в рамките на допустимата работна температура, поддържа лека мощност LED.