Начало > Знания > Съдържание

Светодиодно подводно осветление

Jul 28, 2015

Един. Профил

Подводен LED светлина, по дефиниция е във водата под фаровете, поради LED подводно осветление се използва във водата по-долу, трябва да вземе определена сума на натиск, така че средната е изработена от 304 неръждаема стомана материали, IP 68, от качество водоустойчив съединители, силикон каучукови уплътнители.

1. Подводно лампа с LED като източник на светлина, червени, зелени и сини смесен цвят промяна под вода осветление са фонтани, тематични паркове, изложби, най-добрият избор за търговски и художествено осветление.

С DMX512 система за контрол може да се постигне разнообразие от цветови ефекти. Може да бъде потопен под вода за дълго време, степента на защита, достигаща до IP68; използва ниско напрежение DC захранване, безопасни и надеждни.

СВЕТОДИОДНО подводно осветление с LED технология да произвеждат подводно осветление. В сравнение с конвенционалните подводно осветление, Светодиодно подводно светло зелено и осветление промени разнообразни, по-декоративни и широко се използва във всички видове на осветителни системи.