Начало > Новини > Съдържание

LED осветление бизнес възможности четири сграда

Jul 28, 2015

Типове сгради обикновено са много, но основно се отнасят към правителството офис сгради, търговски сгради, нискоетажни жилищни сгради и четири вида на бизнес сграда на цех.

, Сградата на правителството да вземе предвид такива сгради LED парково осветление, главно творческите израз е тържествена атмосфера, светлина и ясни морални теми да се подчертае на правителството образ на сянката, така че светлината не може да бъде твърде фантазия осветление техники, използващи леки висока яркост осветление да се подчертае в нощта на съхраняване на енергия и архитектурни особености на сградата. Ако правителствени сгради от двете страни на тухла външни стени на светло отражение е по-висока, следователно, висока мощност прожектори осветление отразяват сградата височината и ширината за проектиране на стъклена завеса стена на място под колоната тесноъгълна прожектори колона структура ясно изразено, средната врата входа трябва да се използва по-висока яркост за населението му. Плаващ в стъкло къща трябва да бъде поставен в горната част на тесен ъгъл висока мощност прожектори, изпъкналата стената мнения и национална емблема, отбелязването на имиджа на правителствени сгради. Покрива оборудване вместо ширината на различен цвят температура светлина прожектор, подчертава силуета на сградата на покрива.

Второ, търговски офис сграда за големи търговски сградите обикновено основното тяло разделени: основната сграда приложение и поли _ повечето от подиума е много широк, така че с помощта на Enterprise CI изображение, зелени хоризонтални линии, да изразят широк процеса на изграждане на основната сграда м от страничната маса на сградата е best Windows освободи информация. Следователно в основната сграда и пристройка на цялата фасада дизайн LED цифров тръба стени с богато съдържание, изразяващи икономическа мощ и висока отправна точка. За правителствата и бизнеса да се създаде административна и бизнес платформа за публикуване на информация. Богатството на информация и високите технологии образ, монтиране на естеството на работата на клиентските бизнес е в съответствие с образа на един голям град.