Начало > Новини > Съдържание

LED осветление продукти да въведете Япония пазар

Jul 28, 2015

Първо, стандарти за сертифициране на Япония LED осветление


Според Te информация проучване Япония там е не Официален LED осветление продукт безопасност стандарти и сертифициране. Япония електрическа лампа асоциация на производителите на подготвени Япония индустриален стандарт (JIS) за LED лампи спецификации за безопасност на първоначалните данни, но това ще бъде предоставена само до следващата година. В момента на ниска цена LED светлини заемат целия пазар, въвеждането на стандарти за LED осветление е предстоящо, задгранични фирми сега искат да навлязат в Япония пазар може да се отнася за следните две стандарти за сертифициране.


1, JIS сертифициране (Япония промишлени стандарти)


JIS сертифициране е един национален индустриален стандарт закони и признати, незадължителни стандарти. JIS сертифициране стандарти за методи за измерване трябва да се провери на модел номер, размери, функция и безопасността аспекти на продуктите. Когато качеството на продукта в съответствие с JIS стандарти за осигуряване на качеството, могат да бъдат гладко пуснати в Япония пазар. Отвъдморските пазари общо 12 страни и региони сега употреба JIS стандарт за сертифициране: Корея, Северна Корея, Китай Тайван, Китай, Индонезия, Филипините, Мианмар, Тайланд and Виетнам and Малайзия and Индия и Мексико.


2, PSE сертифициране


Исках да въведете Япония пазар на електрически компании, безопасността на PSE е задължително сертифициране. PSE има 2 вида на сертификационни знаци: PSE диамант сертификатната марка (задължително) е бил използван за определен продукт, PSE кръг марки (доброволно) се използва за неуточнени продуктовата сертификация. И тази сертификация, единственият Япония поема отговорност на производители или вносители, вместо чуждестранни производители, в Япония е много строги сертифициране и има висока репутация.