Начало > Новини > Съдържание

Топлопроводимост на висока мощност ВОДЕНА първата найлон

Jul 28, 2015

Лампа охладителни системи използват алуминиеви като материал. Поради ниската топлопроводимост от пластмаса правя не отговарят изискванията за охлаждане, не може да се използва в областта на LED термични. Неотдавна, DSM компанията пуска нов тип на проводими пластмаса, водене на базата на основните предимствата на пластмасови материали, увеличаване на коефициента на топлопроводимост, топлинна проводимост коефициент от пластмаса 10-50.

Под на съвместните усилия на Philips и DSM Philips MASTERLEDMR16 нови светлини става първото приложение в света на high-power LED, черупката му алуминий е заменен с топлопроводимост от пластмаса StanylTC. Stanyl подобряват гъвкавостта дизайн и трайност на продуктите, както и намаляване на теглото на продуктите, както и много други предимства. На устойчивостта на бъдещи решения ще бъдат приложени към Philips нови LED лампи серия като цяло.

Philips MASTERLEDMR16 е 4 вата LED лампа може да замени преобладаващите нисковолтови халогенни лампи. Светлината му продукция с 20 вата халогенни лампи MR16, следователно, е най-важното предимство е, че тя може да спести енергия до 80 и 40 пъти по-дълъг от халогенна лампа живот.

Метални материали като топлинни системи технология е относително зрели, но все още има някои недостатъци, метални пластмасова топлопроводимост материал има много предимства, като например ниско тегло, по-опазване на околната среда и безопасността, подобрен дизайн, свобода, лесна обработка, по-висока ефективност, стартиране на система и т. н.